1. Fysiotherapie behandeling vindt plaats met verwijzing van huisarts/specialist of zonder verwijzing volgens het protocol Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie (DTF).

2. Bij de eerste afspraak dient de patiënt mee te nemen:
* identiteitsbewijs
* verzekeringspas
* handdoek

3. De patiënt heeft ten allen tijde recht op inzage in zijn/haar medisch dossier.

4. De behandelingen vinden plaats volgens afspraak, maximaal 1 keer per dag.

5. Er wordt door de praktijk gedeclareerd bij de zorgverzekeraar indien u voor fysiotherapie verzekerd bent. Indien u geen vergoeding van u verzekering krijgt dient u de behandeling te voldoen per pin.

6. Een afspraak/sportles die tenminste 24 uur van tevoren is afgezegd, wordt niet in rekening gebracht. Indien deze niet afgezegd is zijn wij helaas genoodzaakt het tarief aan u door te berekenen. U ontvangt hiervoor een nota die niet door uw zorgverzekeraar vergoed wordt.

7. FysioFit Rachelle Smit is niet aansprakelijkheid voor diefstal of beschadiging van eigendommen in de praktijk- en sportruimte.

8. Bij ongewenst gedrag kan er toegang worden ontzegd. Er zal dan ook geen restitutie plaatsvinden.

9. Roken is in het gehele gebouw niet toegestaan.

10. Binnen 3 maanden na aanschaf van een rittenkaart voor de sportlessen dient deze verbruikt te worden. Anders vervallen de ritten.

11. Wij streven ernaar op tijd te werken en vragen u dan ook op tijd te komen. Helaas kan het voorkomen dat een behandeling uitloopt. Een uitlooptijd van maximaal 10 minuten vinden wij acceptabel. Wanneer u langer aan het wachten bent, wilt u zich dan even melden?