1. Fysiotherapie behandeling vindt plaats met verwijzing van huisarts/specialist of zonder verwijzing volgens het protocol Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie (DTF).

2. Bij de eerste afspraak dient de patiënt mee te nemen:
* identiteitsbewijs
* verzekeringspas
* handdoek

3. De patiënt heeft ten allen tijde recht op inzage in zijn/haar medisch dossier.

4. De behandelingen vinden plaats volgens afspraak, maximaal 1 keer per dag.

5. Er wordt door de praktijk gedeclareerd bij de zorgverzekeraar indien u voor fysiotherapie verzekerd bent. Indien u geen vergoeding van u verzekering krijgt dient u de behandeling te voldoen per pin.

6. Een afspraak/sportles die tenminste 24 uur van tevoren is afgezegd, wordt niet in rekening gebracht. Indien deze niet afgezegd is zijn wij helaas genoodzaakt het tarief aan u door te berekenen. U ontvangt hiervoor een nota die niet door uw zorgverzekeraar vergoed wordt.

7. FysioFit Rachelle Smit is niet aansprakelijkheid voor diefstal of beschadiging van eigendommen in de praktijk- en sportruimte.

8. Bij ongewenst gedrag kan er toegang worden ontzegd. Er zal dan ook geen restitutie plaatsvinden.

9. Roken is in het gehele gebouw niet toegestaan.

10. Wij streven ernaar op tijd te werken en vragen u dan ook op tijd te komen. Helaas kan het voorkomen dat een behandeling uitloopt. Een uitlooptijd van maximaal 10 minuten vinden wij acceptabel. Wanneer u langer aan het wachten bent, wilt u zich dan even melden?